logo
logo logo logo
- Vær offensive

- Vær offensive

Arbeidsminister Anniken Hauglie innledet på YS-konferansen.

​YS-konferansen 2018 handler om hva slags arbeidsliv vi vil ha, for det er ingen tvil om at arbeidslivet er i endring. Med endring kommer både muligheter og utfordringer. Teknologisk utvikling endrer hvordan vi arbeider, og setter blant annet nye krav til kompetanse. Mange står utenfor arbeidslivet og en del står i fare for å falle ut. Hvordan kan vi sørge for et arbeidsliv med størst mulig deltakelse? Fagbevegelsen ønsker å organisere flere, men hva må vi tilby fremtidens arbeidstakere?

YS-leder Jorunn Berlandåpnet konferansen og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie innledet.
- Vær offensive og spør de unge om de vil bli medlem. Regjeringen skal fremme et effektivt trepartssamarbeid, sa Anniken Hauglie Hun takket også avtroppende YS-leder Jorunn Berland for innsatsen hun har gjort for norsk arbeidsliv.

Direktør i NAV Sigrun Vågeng gjestet også konferansen.
- Jeg vil utfordre dere tillitsvalgte der dere er til å gjøre noe nytt. Og hva gjør vi som er nytt? Gjennom jobbmesser ser vi at blant annet at speeddating fungerer, sa hun.
Hun vektla også viktigheten av et enda tettere samarbeid med arbeidsgivere og sammenhengen mellom utdanning, helse og NAV.
- Vi må også ta i mot og i bruk ny teknologi i møte med ungdommer. Vi må bryte ned problemstillingene og samtidig se enkeltmennesket og muligheter. Ingen kan inkludere alle, men alle kan bidra med noe.

IMG_20181030_142614_886

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu