logo
logo logo logo
AVYOs høstkonferanse er startet

AVYOs høstkonferanse er startet

Foredrag, debatter og planlegging av året som kommer. Først ut er innlegget «Med hjerte for folka våre»

​​Bilde: Øyvind H. Randmæl og Gunhild Løkkevol

Sentralstyret, avdelingsledere og nestledere samt gjester er samlet på Gardermoen for to innholdsrike dager 13. og 14. november.

- Programmet blir spennende, og jeg tror vi får to fine dager. Vi skal snakke om det som er viktig for oss og legge til rette for at vi skal kunne ivareta medlemmene våre på best mulig måte, sier Øyvind Hov Randmæl når han ønsker velkommen og åpner konferansen.

NAV ved arbeidsgiver er representert. HR-direktør Gunhild Løkkevol som startet i jobben i mai, er første gjest ut med innlegget «Med hjerte for folka våre». Hun legger vekt på hvordan arbeidsgiver best mulig kan ta vare på de ansatte i den situasjonen etaten står i, for EØS- saken påvirker oss på mange måter.
- Det er forferdelig det som har skjedd. Vi skal si ifra og få saker fram og opp på bordet. Dette er krevende for folka våre, og vi håndterer det forskjellig. Det er vi oppmerksomme på. Vi snakker om ett NAV, og det slår inn nå. Men dette er ikke enkeltindividet ansvar, det er ledelsens ansvar. Vi må rydde opp og være der for folka våre. Vi må hjelpe hverandre og bli enige om retningen framover. Vi må tåle tilbakemeldinger, og bruke de for å bli bedre, sier hun.
Kommunikasjon og sikkerhet er tema Gunhild vektlegger, og at vi skal fortsette å gjøre jobben vår.
- Vi ønsker å spille på lag med dere for å få alle dimensjoner inn. Vi har snakket om NAV i endring lenge nå, og omgivelsene forventer like mye av oss. Det krever tydelig lederkraft samtidig som vi rydder opp. Vi trenger tydelige ledere som bryr seg. Jeg vil være mye ute og møte folk og spille på lag med dere, sier hun.


IMG_20191113_105604

IMG_20191113_120025


Det ble også motivasjonsforedrag med Gjert Ingebrigsten. «Kunsten å oppdra en verdensmester». Med mye humor forteller Gjert om hva som skal til for å nå toppen. Om mentale prosesser for å prestere når det gjelder -og om å finne balanse i livet.

IMG_20191113_120949_926

IMG_20191113_121158_876

Pål N. Arnesen som er leder i YS Stat er invitert med på høstkonferansen for å snakke om aktuelle emner.

- Slik arbeidslivet utvikler seg må vi ha kompetanse til å møte det som medlemmene trenger og etterspør. Samtidig må vi rekruttere nye medlemmer. Jeg får følelsen av at vi blir mindre relevante. Organisasjonsgraden i Norge er under 50%. I staten er den mer, men slik ser ikke arbeidsgiver på det. Partssamarbeidet er under press, sier Pål N. Arnesen.

pål_N

Samarbeidet mellom AVYO og Delta er også et sentralt tema disse dagene. Både YS leder Erik Kollerud og leder i Delta Lizzie Ruud Thorkildsen gjester samlingen, og videre tema handler om både handlingsplaner, budsjett og tillitsvalgtsopplæring for 2020. 

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu