logo
logo logo logo
Arbeidslivets klimauke

Arbeidslivets klimauke

Partene i arbeidslivet vil hjelpe virksomheter til å bli mer klima- og miljøvennlige.

​- Mange virksomheter engasjerer seg sterkt i klima og miljø. Kampanjen «Arbeidslivets klimauke» er en dugnad for å omsette dette engasjementet til konkrete tiltak. Trykk på linken og bli med, oppfordrer YS-leder Jorunn Berland.

En fersk undersøkelse viser at åtte av ti små og mellomstore norske virksomheter er opptatt av klima og miljø. Det må tas på alvor. Derfor oppfordrer partene i arbeidslivet, (YS, LO, Unio, Akademikerne, NHO, Virke og KS) virksomheter til å bli med på en ukes lang kampanje for å stimulere til økt oppmerksomhet, engasjement og godt samarbeid om verdien av grønne arbeidsplasser.

- Målet med arbeidslivet klimauke er å vise verdien av virksomhetenes miljø- og klimaarbeid. Vi ønsker å gjøre det lettere å komme i gang med miljø- og klimaarbeid, sier YS-lederen.

- Alle arbeidsplasser kan bli grønnere og bidra til at vi reduserer utslippene av klimagasser. Ingen tiltak er for små. Alt bidrar. Det er dere ute på arbeidsplassene som kjenner best til hva som kan gjennomføres på din arbeidsplass, sier Berland.

Les mer om kampanjen, på www.arbeidslivetsklimauke.no og bli med på dugnaden.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu