logo
logo logo logo
Arendalsuka 2017

Arendalsuka 2017

Det vil være flere YS og YS Stat aktiviteter i løpet av uka.

​14.-19. august 2017 arrangeres sommerens politiske festival i Arendal. Her møtes mennesker med interesse for politikk og samfunn til debatt og dialog. Arrangementene er åpne for alle, og det er gratis inngang. Representanter fra AVYO sentralt deltar for å påvirke og være synlig på en av Norges største politiske møteplasser.

YS og YS Stat inviterer til debatt:

YS Arbeidslivsbarometer 2017: Er den norske arbeidstakeren klar for det nye arbeidslivet?

YS presenterer helt ferske tall fra årets arbeidslivsbarometer. Det legges opp til kommentarer og debatt om muligheter og utfordringer i dagens og fremtidens arbeidsliv.

Utflytting av statlige arbeidsplasser - for enhver pris?

Den sittende regjering ønsker å opprette nye statlige arbeidsplasser utenfor Osloområdet.
I tillegg har regjeringen signalisert at de ønsker/vurdere å flytte eksisterende statlige arbeidsplasser ut fra Oslo. Dette kan medføre at eksisterende fagmiljø blir ødelagt, og basert på tidligere utflyttinger kan slike prosesser bli kostbare - uten at resultatet blir samfunnsøkonomisk lønnsomt.

«Å spille hverandre gode» - samtaler om samarbeid og medbestemmelse i arbeidslivet

Det norske kvinnelandslaget i håndball har lykkes med å skape et lag som år etter år er i verdenstoppen. Hvordan har de fått til det? Kan vi bygge slike team i arbeidslivet? Å spille hverandre gode handler om å diskutere hvorfor samarbeid og medbestemmelse er viktig for å lykkes på en arbeidsplass. Er det slik at involvering og medbestemmelse gir et sterkere lag som yter bedre over tid?

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu