logo
logo logo logo
Medlemsseminar i Dublin våren 2018

Medlemsseminar i Dublin våren 2018

Foto og tekst: Ingvild Engelien

​​​Dublin viste seg fra sin beste side med strålende sol under hele oppholdet. 

Vi møtte forventningsfulle opp på Gardermoen torsdag 19.april og ankom et solfylt Dublin et par timer senere. Dagene fylte vi med faglig innhold. Vår emininente reiseleder Kristin Engelstad ønsket oss velkommen rett etter lunch, og deretter fikk vi en introduksjon til Irsk politikk og økonomi ved Ambassadesekretær Sølve Steinhovden som også var behjelpelig med tips om hva Dublin har å tilby. Fredagen startet med et foredrag om Velferdssystemet i Irland av Peter Rigney fra Irish Congress of Trade Unions. Her lærte vi at vi nok er ganske heldige i Norge når det gjelder mulighet for medbestemmelse.

EditIMG_0575

Vi kommer ikke utenom å trekke frem våre egne fantastiske ressurser. Unni Sorter snakket om endringer vi står i, og vil møte fremover. Monica Pedersen og Marianne Røsby sitt innlegg om PAM var også svært informativt, og mange gleder seg til at dette kommer fullt ut. Hans Kristian Opsahl holdt et engasjerende og ikke minst morsomt foredra om hvordan HAN følger opp ungdommen. Må si jeg er stolt av å jobbe sammen med så dyktige kollegaer!

Det var også tid til litt sosiale aktiviteter, og her må vi takke Kristin Engelstad som hadde ordnet alt det praktiske på turen. Fredag kveld bød på tradisjonell pub med irsk folkemusikk og riverdance.

IMG_0605 (1)

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu