logo
logo logo logo
Forbereder fremtiden......

Forbereder fremtiden......

​11.oktober 2018 møttes avdelingsstyret i Aust- og Vest-Agder hverandre på Hotell Norge i Lillesand.

Siden fylkessammenslåingen nærmer seg for Aust- og Vest-Agder, var det på handlingsplanen til begge avdelingsstyrene å møtes for å bli kjent i løpet

​11.oktober 2018 møttes avdelingsstyret i Aust- og Vest-Agder hverandre på Hotell Norge i Lillesand. Siden fylkessammenslåingen nærmer seg for Aust- og Vest-Agder, var det på handlingsplanen til begge avdelingsstyrene å møtes for å bli kjent i løpet av 2018. Hovedtillitsvalgte i fylkene ble også inviter med.

Avdelingsstyrene startet dagen med styremøte hver for seg, og møttes deretter til lunsj etterfulgt av fellesmøte. På fellesmøtet fortalte avdelingsstyrene hverandre hvordan de driftet sin avdeling og utvekslet ideer. Begge avdelingsstyrene er ganske like, og man ser at begge uten tvil har samme interesser for medlemspleien.

Dette var ikke ett møte for å slå sammen avdelingsstyrene til ett avdelingsstyre for ett kommende Agder, men ett møte for å bli kjent med hverandre. Avdelingene er enige om at man bør fortsette å snakke sammen og møtes igjen. Siden det om noen få år er ett Agder og flere enheter slås sammen, vil det trolig være naturlig at avdelingsstyrene også snakker om dette, og at man ta dette med i handlingsplanen for 2019. 

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu