logo
logo logo logo
Seminar på Svalbard

Seminar på Svalbard

Faglig seminar og organiserte turer.

Tekst og foto: Anita Østli Andersen

​​Ideen kom for to år siden da vi planla medlemsseminar til Krakow. Den vokste seg bare større og større, og 8. juni var dagen der. Vi hadde reservert 40 plasser som fylte seg fort opp,og det var venteliste for medlemmer som ville være med. Vi var så heldige å få med oss Øyvind Hov Randmæl fra AVYO sentralt.

Vi dro fra Gardermoen torsdag 8. juni kl. 21.35 og landet i Longyearbyen kl. 00.30 i strålende midnattssol. Fredag var tilegen disposisjon, og mange hadde meldt seg på organiserte turer, blant annet hundekjøring og kulturhistorisk møte med Longyearbyen. På lørdag hadde vi felles båttur til Esmarkbreen og Barentsburg hvor vi hadde lunsj ombord.

Søndag var satt av til faglig seminar hvor temaene var:

 Folketrygden og regelverk spesielt for Svalbard v/ Arnt Vegard Jensen, NAV Svalbard

 Resultat av mellomoppgjøret og andre nyheter fra AVYO sentralt v/ Øyvind Hov Randmæl, 1. nestleder i AVYO

 Hvordan ser organisasjonskartet til NAV ut i dag - en orientering v/ Ingunn Hansen, veileder NAV Lier og varamedlem til avdelingsstyret

 Kanalstrategien v/ Øyvind Hov Randmæl

 Kanalstrategien - vi jobber i grupper

 Oppsummering

Mandag var det hjemreise til Gardermoen. Svalbard viste seg fra sin aller beste side, og det var uforglemmelig og meget spesielt for alle sammen. Jeg tror vi fikk med oss alt hva Svalbard hadde å by på, bortsett fra å se isbjørn. Det frister til gjentagelse og er en reise som kan anbefales på det varmeste.


IMG_4947

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu