logo
logo logo logo
Nyttige og vellykkede dager

Nyttige og vellykkede dager

Avdelingen avholdt seminar for plasstillitsvalgte på Lampeland Hotell 28.-29. september.

​​Tekst og foto: Aina Østli Andersen

Tema for den første dagen var myndige og løsningsdyktige NAV-kontor ved avdelingsdirektør i NAV Buskerud Ingar Heum. Etter hans innlegg jobbet vi med gruppearbeid og presenterte dette i plenum. Så koste vi oss med deilig lunsj før hovedtillitsvalgt i NAV Buskerud Arve Smehaugen loste oss igjennom endringene i den nye hovedtariffavtalen. Han hadde også en gjennomgang av protokoll fra lokale forhandlinger i direktoratet. Også dette ble etterfulgt av gruppearbeid. Deretter samlet vi oss til en hyggeligmiddag hvor praten gikk løst utover kvelden.

Etter en god frokost på dag to startet vi opp med friskt mot til temaet «Internt arbeidsmarked i NAV» ved HR-rådgiver Anne-Lise Marstein. Deretter fortsatte vi med et meget aktuelt tema, nemlig lokale lønnsforhandlinger. Berit Espe og Arve Smehaugen (henholdsvis hovedtillitsvalgt og vara hovedtillitsvalgt i NAV Buskerud) ledet oss gjennom dette temaet, og vi fortsatte å diskutere lokale lønnsforhandlinger også etter en nydelig lunsj og fram til avslutningen av dagen.

IMG_0179

Det var 19 deltakere på samlingen, og vi fikk gode tilbakemeldinger på innhold og tema. Et par nyttige og vellykkede dager!

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu