logo
logo logo logo
Felles seminar for Troms og Finnmark.

Felles seminar for Troms og Finnmark.

Avdelingene Troms og Finnmark hadde felles seminar på DFDS 9.mars 2018

​​​Mange spennende temaer ble drøftet på felles seminaret for AVYO avd. Troms og Finnmark.

At avdelingene Troms og Finnmark hadde lagt opp til felles seminar var ingen tilfeldighet. Avdelingene hadde selv tatt initiativ til felles "bli kjent" møte, selv om disse to avdelingene har vært sammen på "DFDS tur" tre ganger de siste årene. AVYO ønsker som kjent samme struktur på organisering som sin arbeidsgiver NAV, og da kommer man heller ikke unna felles styre for den nye regionen Troms og Finnmark. 

Seminaret startet med at alle fra Troms og Finnmark måtte sette seg om hverandre, og praten gikk livlig fra første stund. 

Så ble sakene, drøftingene og presentasjonene gjennomført med de fire damene; Liv Dragsten, Gerd Navarsete, Line Jensen og Anne Henriksen fra AVYO sentralstyre i førersetet.

Her ble temaene ett YS forbund i Nav presentert, sammenslåing av fylkesavdelinger drøftet, regional struktur, nav i fremtiden og ikke minst lønn, og lønnsoppgjør diskutert.  • sem01
  • De fire damene fra sentralstyret var tydelig glad for initiativet til Troms og Finnmarks felles seminar opplegg.


Leder i Troms Geir Johannessen og avtroppende leder i Finnmark Renate Hansen informere medlemmene om praktisk informasjon i forbindelse med seminaret.

sem03

Sak slutt.


Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu