logo
logo logo logo
Styremøte og medlemsmøte

Styremøte og medlemsmøte

Styremøte og medlemsmøte på hjelpemiddelsentralen i Lakselv.

Avdelingsstyret i Finnmark hadde invitert Grete A Munkeby, HTV for NAV Hjelpemidler og tilrettelegging og Liv Dragsten fra sentralstyret til å være med på styremøte og medlemsmøte på hjelpemiddelsentralen i Lakselv 7. og 8. april 2016.

​Fredag formiddag var satt av til medlemsmøte på hjelpemiddelsentralen med påfølgende omvisning på sentralen. Stig Ronny Nilsen er plasstillitsvalgt, og han er også varamedlem til avdelingsstyret.

Grete A Munkeby og Liv Dragsten hadde i forkant av møtet fått innspill på tema medlemmene ønsket at vi snakker om. Det var det kommende lønnsoppgjøret, tariff, HTA, fordeler ved å være organisert og spørsmål som spesielt gjelder hjelpemiddelsentralen, bl a. beredskapsvakt. Med på møtet var også avdelingsstyret i Finnmark. Det var et møte med aktive medlemmer som ga gode diskusjoner og avklaringer. Etter møtet fikk vi en omvisning på sentralen og vi avsluttet med en felles lunch.

Dagen i forveien hadde vi et møte med avdelingsstyret i Finnmark. Som sentralt tillitsvalgt er det interessant og lærerikt å få mulighet for å møte både styret og medlemmene på sentralen.

- Takk for to fine dager sammen med trivelige AVYO- medlemmer.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu