logo
logo logo logo
Medlemsseminar og årsmøte

Medlemsseminar og årsmøte

Vi var så heldige å avholde medlemsseminar og årsmøte i idylliske omgivelser

​Stedet var  Hotel Norge Høsbjør, Brumunddal 12. februar 2019

Medlemsseminar ble avholdt 09.30-12.30.

Hans Ivar Dahl tok oss gjennom medbestemmelse i første del av seminaret.

Årsmøte_innlandet_3

Vi var så heldige å få besøk av leder Øyvind H. Randmæl og seniorrådgiver Anne S. Henriksen fra AVVYO sentralt.

Øyvind påpekte hvor viktig det er at vi alle har oppdatert informasjon om oss selv på MIN SIDE. Det er opplysningene som ligger på vår side, som brukes ved eventuelt streik.

Medlemsopplysningene våre ligger også på appen; YS appen. Her får dere opp medlemsnummer og alt av medlemsfordeler. Vi ble oppfordret til å bruke denne appen.

Anne snakket om fremtiden vår med samarbeid mellom AVYO og Delta. Det er satt sammen en arbeidsgruppe som jobber med dette samarbeidet.

Øyvind gikk gjennom AVYOs etiske retningslinjer mot trakassering og varslingsrutiner ved trakassering. Dette kan dere lese mer om på avyo.no

Vi fikk buffet til lunsj men variert mat. God mat!

Årsmøtet 13.30 ble gjennomført etter oppsatt saksliste. Årsberetningen ble lest av leder, regnskap og revisjonsberetning ble gjennomgått av kasserer, endringer med forklaring ble gjennomgått av leder, handlingsplan ble tatt opp på de punktene som var klare på dette tidspunktet, forslag til budsjett for 2019 ble gjennomgått av kasserer, innkommet forslag om vervepremie ble vurdert, og valg av styret ble avholdt til slutt.


Årsmøte_innlandet_2

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu