logo
logo logo logo
AVYO Hordaland på medlemsseminar

AVYO Hordaland på medlemsseminar

60 glade medlemmer var på seminar til Aberdeen helgen 26.-28. april.

​​Vi reiste tidlig fra Bergen fredag morgen, og stemningen var god blant medlemmene. Vi ankom hotellet kl. 10.00 og startet seminardagen direkte der

AVYO sentralt med Øyvind Hov Randmæl og Julie Nynes åpnet med å snakke litt om blant annet fremtidig samarbeid med Delta, etniske retningslinjer, IA- avtalen, lønnsforhandlinger og arbeidsmiljø.

Videre etter lunsj var «Samhandling på tvers av linjene i NAV» det store temaet. Her presenterte hver enhet seg selv, med gode innslag av hva arbeidet besto av, hvordan de forskjellige enhetene jobbet, arbeidsmiljø og lignende. Videre ble det delt inn i grupper der det skulle summes over og komme med gode løsninger til hvordan samhandlingen på tvers av linjene kunne bedres. Mange gode innslag og forslag kom frem her.

Videre ble det en liten pause før man samlet seg i små eller større puljer på jakt etter et godt måltid i Aberdeens gater. Været var fint og stemningen var god.

hordaland2

På lørdag var det satt opp frivillige aktiviteter. Noen valgte å delta og andre valgte å utforske Aberdeen på egenhånd. Shopping, fin arkitektur, god mat og god drikke var i direkte nærhet alt sammen så det manglet ikke på noe.

Felles middag hadde vi sammen på hotellet lørdagskvelden før mange av oss valgte å gå videre for å heie frem våre egne flinke karakosangere, med god stemning og høylytt applaus!

Søndag formiddag hadde vi felles tur til den nydelige blomsterparken Duthie park der vi fikk se alle tenkelige blomsterarter og tropiske arter i sin pakt. Et vakkert syn både for øye og sinn, før vi fulgte på med påfølgende felles lunsj på en restaurant like ved parken.

hordaland3

Så var det etter hvert klart til avreise hjem etter en strålende fin tur, godt selskap og god stemning. For en flott gjeng å reise på tur med! Takk for turen!

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu