logo
logo logo logo
Årsmøte avd. Østfold

Årsmøte avd. Østfold

- Det er hyggelig at så mange ønsker å være i lag med oss i dag, åpnet avdelingsleder.

Bilde: Forsamlingen tester «helsefremmende aktivitet» under ledelse av Knut Erik Rønne.

- ​Vi skal gjennom mange interessante saker, så blir det litt underholdning og middag i etterkant, sa leder Hege Christensen da hun ønsket over 40 medlemmer velkommen til årsmøte på Quality Hotel Sarpsborg 16. februar.

Hege Christensen loset forsamlingen gjennom sakslisten og fortalte blant annet om fjorårets temadag/medlemsmøte og kulturarrangement og arbeidet med medlemsvekst.

- Styret har jobbet aktivt med å rekruttere flere medlemmer med en egen vervekomité i styret. Styret har et høyt engasjement, god kompetanse og mye erfaring, sier avdelingslederen.

Ida Odsæter gikk ut av styret da hun begynner i ny jobb, og hun ble takket av med applaus og blomster.


L2070051

Rådgiver Per Jørgen Halvorsen, sentralstyremedlem Liv Dragsten og kommunikasjonsrådgiver Margarethe Standberg deltok fra AVYO sentralt. Sistnevnte informerte om AVYOs nye nettsider, sentral vervekampanje og AVYOs webshop, før Halvorsen og Dragsten gikk gjennom endringer NAV og Helfo står midt oppi.

For NAV står målsetningen om «bedre brukeropplevelser, arbeid og aktivitet, færre på trygd og stønad og ett NAV» sentralt, og herunder framtidig regional modell for arbeids- og tjenestelinja. Mye av det som ble gjennomgått, handler om omstilling, og de understreket viktigheten av NAVs og Helfos omstillingsavtale.

Knut Erik Rønne, en aktiv teatermann fra Sarpsborg, sto for underholdningen med sin egen vri på «helsefremmende arbeidsplasser» i et enkeltmannsforetak. 

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu