logo
logo logo logo
AVYO Ung - Stemningsrapport

AVYO Ung - Stemningsrapport

Stemningsrapport fra samling med AVYO Ung – 24.09.2018

Skrevet av Christopher Iversen, Ting he og Marius ​D. Breyholtz

Etter måneder med plotting og planlegging, var det duket for samling med AVYO Ung. Datoen var satt, programmet var klart og møtelokalene var booket. Den 24. september troppet 14 unge (les: under 35 år) AVYO-medlemmer opp i 2. etasje ved Grenseveien 90: Velkommen til årets første samling med AVYO Ung!

Det startet med litt lettbeint mingling blant medlemmene, og siden blodsukkeret er kjent for å være på bunnivå etter en lang arbeidsdag, var det også satt fram litt forfriskninger. Men ettermiddagen skulle ikke kun bestå av småprat og spising: Etter en liten velkomst, var vi endelig klare til å gå løs på dagens program og tema. 

Leder av AVYO, Øyvind Randmæl, startet programmet med å holde et svært inspirerende innlegg om viktigheten med å være engasjert på arbeidsplassen. Ikke nødvendigvis bare rundt våre arbeidsoppgaver, men også som medlem av vår fagforening. Et svært fengende innlegg, hvor han fikk løftet fram sin egen historie fra da han var ung arbeidstaker, fram til den rollen han har i dag. 

Neste på programmet var Håkon fra Gjensidige, som fortalte oss om alle medlemsfordelene vi kan boltre oss i som medlemmer under 35 år. For å være sikker på at kunnskap om medlemsfordelene hadde satt, avsluttet han sitt foredrag med en Kahoot-quiz. Konkurranseinstinktet slo i taket, energinivået likeså, og rommet ble fylt med drama og spenning!

Tredje og siste post på programmet var gruppearbeid. I gruppene diskuterte vi bl.a våre egne forventninger til vår fagforening og potensielle utfordringer på arbeidsplassen, for så at vi oppsummerte dette i plenum til slutten. Gruppearbeidet skapte gode diskusjoner og et godt engasjement, som vi gjerne ønsker å ta med oss i framtidig arbeid med AVYO Ung. Resultatene fra gruppearbeidet er noe vi gjerne ønsker å ta med oss i videre arbeid. 

Nevnte vi gratis middag til slutt? Ikke det? Vi stakk på Jaipur og spiste indisk mat.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu