logo
logo logo logo
AVYO Ung avd. Oslo samling nummer 2 vel overstått!

AVYO Ung avd. Oslo samling nummer 2 vel overstått!

Lønn. Tariff. Lønnsrammer og alternativer. Det er ikke alltid like lett å vite hvilke retningslinjer og regler som gjelder, når man som ung arbeidstaker skal selge arbeidskrafta si. Det er jo det vi gjør: Selger vår arbeidskraft. Og da er det viktig

AVYO Ung avd. Oslo hadde sin første samling høsten 2018, og nå var det på tide med den «vanskelige oppfølgeren». Samlingen fant sted på NAV-kontaktsenter Oslo og Vest-Viken 04.06.19.

13 entusiastiske medlemmer deltok på storslåtte begivenheten. Det var ulike bakgrunner å spore blant deltakerne: NAV-kontor, NAV familie- og pensjonsytelser, NAV kontaktsenter, og jammen dukket det ikke opp en røver fra Akershus også. Han heter Knut. Utrolig trivelig å bli kjent på tvers av fylkesgrensene - Vi er jo tross alt ett NAV!

Klare for å lære seg litt om lønn- og personalpolitikk av Hilde Gustavsen (rådgiver i AVYO), samlet de oppmøtte seg rundt bordet med spissede ører. Hilde Gustavsen er ei knakende kompetent dame med masse erfaring og kunnskap, og har en formidlingsevne som fanget oss tilhørere.

Hovedtariffavtalen i staten ble tatt frem og Hilde ga eksempler på lønnsrammer, plassering, ansiennitet og stillingskoder. De unge deltagerne lyttet ivrig til budskapet og stilte spørsmål underveis. Vi ble også orientert om årets lønnsoppgjør. Væpnet med kunnskapen som Hilde skjenket oss, er vi klare for neste lønnsoppgjør, og dermed selge vår dyrebare arbeidskraft til riktig pris!

Etter samlingen var det tid for å fråtse på Tipo Pizzeria. Spesielt herlig var det når AVYO dekket inntil 350kr per person. No such thing as free lunch? Ikke i dette tilfellet! Vi ser frem til fortsettelsen! Snakkes til høsten!

Hilsen AVYO Ung avd. Oslo v/ Ting, Marius og Christopher

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu