logo
logo logo logo
En god dag på jobben

En god dag på jobben

I Profilen nr 3. - 2018 er tre spørsmål som er besvart angående "en god dag på jobben". Her er besvarelsene fra Norunn Kjenstad (Nestleder i AVYO avd. Oslo)

Hva er en bra dag på jobben?

En god dag på jobben er å bli møtt av gode kolleger med humor og spøk. Dagene som saksbehandler kan være litt monotone, og latter lyser opp dagen. Litt lun sarkasme som ikke er sårende, på bekostning av vær og vind kommer godt med.

Hva er viktig for deg på jobb?

Når det gjelder mine oppgaver, er det viktig å kjenne mestringsfølelse og få oppgaver hvor jeg kan bruke min kompetanse. Jeg er nysgjerrighet av natur, noe som gjør at jeg får varierte dager. For å kunne forvalte et sammensatt regelverk er det uvurderlig viktig for meg å kunne samarbeide med mine kolleger, for å løse små og store saksbehandlermysterier.

Hva er du stolt av å ha fått til på jobb?

Jeg er stolt av å se at kollegaer som jeg har gitt opplæring, klarer å lære hvordan de skal bruke Infotrygd. Infotrygd kan bli sett på som et «Star-Wars spill». Som nyansatt er det ingen logikk i forhold til dagens systemer, og mange er usikre på hvordan de skal «angripe» eller kommandere dette programmet. Mest av alt er jeg stolt og har stor glede av å gi veiledning til mine kollegaer slik at de mester sine store og små "arbeidshverdagsdilemmaer"


Link til Profilen finner du HER

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu