logo
logo logo logo
Medlemsmøte ved NAV Hjelpemiddelsentral Oslo

Medlemsmøte ved NAV Hjelpemiddelsentral Oslo

​Medlemmene var invitert til lunsj.

Den 12. februar 2020 hadde styret i AVYO avd Oslo styremøte og medlemsmøte med NAV Hjelpemiddelsentral Oslo.Det ble også servert kake i forbindelse med AVYOs 70 års jubileum, https://www.avyo.no/-70-rs-jubilanten.aspx Kakene ble bestilt gjennom www.plusscatering.no ved AS Rehabil (Blå Kors). De er en arbeids- og inkluderingsbedrift som jobber på oppdrag fra NAV. Du kan lese mer her http://www.rehabil.no/

Tema på medlemsmøte var:

-Verving, av vi kan snakke med ansatte, presentere oss selv og hva vi står for.

-Medlemsfordeler https://www.avyo.no/Har-du-sjekket-hva-du-kan-spare.aspx 

At vi som medlemmer har i Gjensidige har gode avtale om rabatter i forhold til forsikringer, at de som har innbo forsikring gjennom YS, har Innbo Pluss som en medlemsfordel. Innbo Pluss inkluderer forsikring ved ID-tyveri. At vi kan ta opp lån med gunstige renter og at Gjensidige fra 27. februar 2020 endrer navn til Nordea Direct.

-Informasjon fra styre, hva vi jobber med i forhold til høringer, tilbakemeldinger fra medlemmer, seminar til Vilnius, sommerfest 10. juni 2020 og årsmøte er 26. mars 2020.

-Utdeling av gavekort i forhold til runde dager og verve premier.

Det var en koselig samling, kakene smakte fantastisk og møtet ble avsluttet med at flere måtte gå for å se nyhetene angående tolketjenesten og eventuelle endringer som kan komme i denne tjenesten fra NAV.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu