logo
logo logo logo
PROGRAM  HELSINGFORS 19. – 22. APRIL 2018

PROGRAM HELSINGFORS 19. – 22. APRIL 2018

Helt i ytterkanten av Baltikum ligger den moderne storbyen Helsinki (også kjent som Helsingfors) verdens designhovedstad i 2012. Skjønnheten til den omkringliggende naturen blander seg naturlig med det høyteknologiske samfunnet og de moderne trendene

Helsinkis kunst, arkitektur og kultur er påvirket av både vest- og østeuropeiske tradisjoner, noe som gir byen et helt spesielt preg og en unik sjarm. En weekendtur til Helsinki gir deg med andre ord en mangefasettert opplevelse.

TORSDAG 19. APRIL Kl. 19.55 

Flyavgang fra Oslo Lufthavn Gardermoen med D8 317 Kl. 22.20 Ankomst Helsinki Vantaa International Airport Ved ankomst blir vi møtt av to svensktalende guider, Marina og Ann-Mari. 

Sammen finner vi bussene og kjører direkte til hotellet for innsjekk Hotel Arthur*** Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, Finland Tel: +358 9 173441 Hotellet ligger i Helsingfors sentrum, ca. 600 meter fra handlegaten Aleksanterinkatu og med ca. 5 minutters gange Grand Casino Helsinki og Finlands nasjonalteater. Hotellet har restaurant, bar og møterom. For mer informasjon om hotellet, se: http://www.hotelarthur.fi/en/ Ettermiddag/ kveld til fri disposisjon Middag på egenhånd.


FREDAG 20. APRIL Kl. 06.30-09.30 

Frokost på hotellet 

Kl. 09.00-16.00 Konferanse på hotellet (Programmet er sendt i egen e-post)
Kl. 10.30 Pause med kaffe/ te og bakverk
Kl. 12.30 Lunsjbuffet eks drikke på hotellet Salatbuffet, dagens suppe, diverse middagsretter, småkaker, kaffe/ te og isvann Øvrig drikke til maten bestilles og betales direkte til hotellet


LØRDAG 21. APRIL 

Kl. 06.30-10.30 Frokost på hotellet
Kl. 18.45 Vi møtes i resepsjonen og spaserer sammen til kveldens restaurant som ligger ca. 500 meter fra hotellet
Kl. 19.00 Restaurant Zetor Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5, tel: +358 10 7664450 En kort spasertur fra hotellet finner dere denne unike restauranten som er full av gamle traktorer i alle farger og verktøy fra fortiden. Zetor serverer tradisjonsmat med gode lokale ingredienser. For mer informasjon se: https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/zetor  2 retters meny eks. drikke Main course Chicken fillet, barley risotto, honey roasted root vegetables and red wine sauce Dessert Blueberry pie with vanilla mousse Drikke til maten bestilles og betales direkte til restauranten


SØNDAG 22. APRIL 

Kl. 07.30-10.30 Frokost på hotellet
Kl. 12.00 Seneste utsjekk fra hotellet Vennligst gjør opp alle ekstraregninger før avreise Bagasjen kan oppbevares på hotellet frem til bussavgang
Kl. 16.30 2 busser henter oss på hotellet for transport til flyplassen for avreise
Kl. 19.25 Flyavgang fra Helsinki Vantaa International Airport med D8 311
Kl. 19.55 Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen 


HUSK GYLDIG PASS & REISEFORSIKRING
GRUPPEREISER AS ønsker dere en riktig GOD TUR til Helsingfors


Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu