logo
logo logo logo
Årsmøte 2019

Årsmøte 2019

Den 28. mars 2019 er det årsmøte og valg av nye verv i styret i AVYO Avd. Oslo.

Kjære AVYOer!

VALG

Tiden går fort, og snart er det jul, og samtidig så nærmer det seg 2019 og årsmøte 28. mars med tilhørende valg til styret i AVYO avdeling Oslo med raske skritt.

Dersom du kjenner noen som kunne passe eller om du selv ønsker å være en kandidat til valget, så ber vi i valgkomiteen deg om å sende en e-post til en av oss i valgkomiteen sammen med en kort begrunnelse innen mandag 15.januar 2019.

Kommer du med forslag til kandidat, må denne kandidaten være forespurt og ha sagt ja til å stille.

Som dere alle vet, så er det en forutsetning at dersom vi AVYOere i Oslo skal ha et felles møtepunkt og et styre som jobber på tvers av styringslinjer, så vi ha kandidater som stiller til valg til verv i styret i AVYO avdeling Oslo.

Og med alle de endringer som skjer rundt oss hele tiden, er dette et slikt møtepunkt som vi fortsatt både trenger og vil ha.

Så nå håper vi og tror at hver og en av dere tar denne oppgaven seriøst slik at vi i valgkomiteen får en flott jobb å gjøre!!

Følgende verv er på valg:

Leder for 2 år

Nestleder for 1 år

2 styremedlemmer for 2 år

1 styremedlem vara for 2 år

1 styremedlem vara for 1 år

revisor for 2 år,

vara revisor for 1 år

Det er viktig at alle henvendelser angående innspill til valget sendes direkte til valgkomiteens medlemmer. Det er den 151218 sendt ut egen e-post på hvem som er i valgkomiteen.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu