logo
logo logo logo
Invitasjon til inspirasjons- og motivasjonsforedrag

Invitasjon til inspirasjons- og motivasjonsforedrag

To kvelder med humor og alvor på felles YS-medlemsmøte.

Det inviteres til felles YS-medlemsmøte på Universitetet i Stavanger 29. oktober og 4. november i Haugesund på Høgskolen Vestlandet.

Møt tverrkulturell ekspert og motivator Pellegrino Riccardi og psykolog, forfatter, motivator og foredragsholder Trond Haukedal

«Små forandringer, store endringer – hvordan skape la dolce vita på din arbeidsplass"

Humor er en viktig ingrediens i Pellegrinos foredrag. Selv omtaler han sitt arbeid som «edutainment»; en blanding av education og entertainment. Pellegrino sier at humor er en effektiv måte å få folk til å åpne seg opp på og dermed bli mer mottakelige for nye ideer og kunnskap. Hans foredrag vil garantert få deg til å le, og kanskje også gråte litt (på en god måte, som han sier selv).

Pellegrino deler av sine egne erfaringer som kulturell brobygger. Født i England av italienske foreldre ble han tidlig nødt til å tilpasse seg ulike kulturer. Han har studert i Italia, og undervist i engelsk i Spania. Han har også turnert verden over som perkusjonist i bandet Utah Saints, som blant annet varmet opp for U2 på deres Zooropa-turne i 1993.

Sommeren 2011 var Pellegrino Riccardi et fast innslag i NRK-serien Mysteriet Norge med Haddy N'Jie og Arve Kalvø. Temaet for serien var nordmenn selv, og Pellegrino bidro med sitt personlige syn på nordmenns mange særegenheter og levesett.

Møt tverrkulturell ekspert og motivator Pellegrino Riccardi på felles YS- medlemsmøte

Påmelding YS medlemsmøte (klikk her)


Trond Haukedal kommer til vårt felles YS- medlemsmøte og snakker om hvordan vi blir vår trygghetskilde nr 1 – i en hverdag preget av økte krav, omstilling og endring.

Trond sier at hans personlige evaluering av landets befolkning er at vi alle innerst inne er ordentlige mennesker; vi vet hva som er rett og galt, vi har våre standarder – men vi omsetter ikke dette i stor nok grad til praktiske handlinger. Vi tar ikke oss selv på alvor. Da blir resultatet som i SKAM – serien; når ordentlige mennesker ikke oppfører seg ordentlig så oppstår vonde følelser som for eksempel skam. Bli med og høre dette inspirasjonsforedraget om hvorfor det er så viktig å ta seg selv på alvor og hvordan. Hvilke grep må til.

Trond Haukedal er psykolog, forfatter, motivator og foredragsholder. Han har i 25 år formidlet menneskekunnskap til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer i norsk arbeids- og organisasjonsliv. Trond gjør fagstoff enkelt og tilgjengelig. Han er folkelig, bruker humor bevisst, er konkret og praktiserer storytelling. Han skrev i 2009 «Solstråleboken» som er solgt i hele 39.000 eksemplarer og er Norges ledende bok i positiv psykologi.

Ta deg sjøl på alvor. Foredrag av Trond Haukedal på Felles YS - medlemsmøte

Påmelding felles YS-medlemsmøte 04.11.19 (klikk her)

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu