logo
logo logo logo
Lærerike og inspirerende dager

Lærerike og inspirerende dager

AVYO Telemark var på medlemsseminar.

Vi var samlet på medlemsseminar i Aalborg 18. – 21. september. Vi reise 32 stykker fra Larvik onsdag ettermiddag og returnerte lørdag formiddag. Vi fikk da to flotte, lærerike og inspirerende dager sammen.

Vi hadde en presentasjon fra medlemmer i ulike linjer og enheter (NAV Tinn, NAV Hjelpemiddelsentral, NAV Arbeid og ytelser og NAV Familie og pensjon. Dette gir oss en god forståelse av at vi er ett NAV, som på forskjellig vis må samarbeide for å løse våre brukeres ulike behov best mulig.

Vi var så heldige å få besøk av Stein-Erik Linna, Eures-representant i Hjørring, som ga oss et godt innblikk i hvordan Eures arbeider. Vi fikk også litt informasjon om arbeidsmarkedet i Danmark og Hjørring, hvor de blant annet bruker midlertidige ansettelser i større grad enn hos oss i Norge. Representanten fra Eures mener dette gir en god fleksibilitet og godt fungerende arbeidsmarked.


aaborg4

Vi besøkte Fokus, en virksomhet som bistår med å få unge med hull i CV ut i arbeidslivet. De ga oss noen konkrete og gode suksesshistorier, som rørte mange av oss.

Unni Sorter var med fra AVYO sentralt. Hun informerte om automatisering og digitalisering, omstilling i NAV og bruk av PRIM og ny lønns- og personalpolitikk.

aborg6


aborg3


aaborg2


aaborg

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu