logo
logo logo logo
Medlemsmøte og årsmøte

Medlemsmøte og årsmøte

32 medlemmer var til stede i Mandal.

​​Tekst og foto: Birgit Homme​

Torsdag 23. mars møttes vi på Kulturhuset Buen i Mandal. Medlemmene kom fra lokalkontorene rundt forbi i fylket, fra hjelpemiddelsentralen, arbeid- og ytelseslinjen og fylkeskontoret. Det var god stemning. Medlemsmøtet startet med lunsj og småprat.

Lederen vår i Vest-Agder, Anne Lene Kristin Hansen, ønsket velkommen og først ut på programmet var rådgiver Per Jørgen Halvorsen og varamedlem i sentralstyret Kyrre Iversen fra AVYO sentralt.

Flere temaer ble presentert, blant annet regionalisering, omstillingsavtalen i NAV, digitalisering, ett NAV, PULS, tariffoppgjøret og høringer. Temaene berørte de aller fleste av oss, uansett styringslinje.

årsmøte_vestagder2017

Elisabeth Blørstad, direktøren i NAV Vest-Agder, var neste innslag i programmet. Elisabeth Blørstad snakket om PULS og om hvordan dette fungerer i Vest-Agder, om myndige NAV kontor og om regionalisering. Dette er tema som engasjerer mange.

Deretter sto årsmøtet som for tur. Øyvind Johansen ble valgt som møtedirigent og loset oss fint gjennom årsmøtet. Øyvind Johansen har vært vår kasserer flere år nå, men ønsket ikke å fortsette i avdelingsstyret. Det ble også nevnt at årets verver i AVYO kommer fra Vest-Agder og er vår egen Mona Westvik. Mona Westvik er hovedtillitsvalgt i NAV Vest-Agder (fylkeslinjen).

Anne Lene Kristin Hansen ble gjenvalgt som leder i avdelingsstyret i Vest-Agder. Avdelingsstyret i Vest-Agder består nå av Anne Lene Kristin Hansen, Silje Seland Ditlefsen, Silje Anita Wehus, Birgit Homme, Ingrid Amalie Bjørnestad, Tonje Køber, Alexander Hjelmevold Cruys og Elin Omdal.

Årsmøtet ble avsluttet med en herlig middag. Vi er fornøyde med ett godt gjennomført medlems- og årsmøte. 

årsmøte vestagder3

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu