logo
logo logo logo
Plasstillitsvalgtsamling september 2018

Plasstillitsvalgtsamling september 2018

19.september 2018 hadde plasstillitsvalgte i Vest-Agder samling på Scandic Hotell Bystranda i Kristiansand. Det var 22 som møtte.

Leder for avdelingsstyret i Vest-Agder, Birgit Homme, ønsket alle velkomne til plasstillitsvalgt samlingen og gikk gjennom programmet for dagen. Deretter presenterte hver og en seg. De alle fleste kjenner hverandre fra før, men vi har noen nye plasstillitsvalgte i Vest-Agder også.

Programmet for dagen var fullpakket og handlet blant annet om rollen som plasstillitsvalgt, konflikt håndtering, omstilling og om lokale lønnsforhandlinger. Det er ingen tvil om at det er engasjerte plasstillitsvalgte i Vest-Agder. AVYO plasstillitsvalgt samling Hilde

Foto: Hilde Gustavsen fra AVYO sentralt engasjerer stort.

Hilde Gustavsen fra AVYO sentralt engasjerte de aller fleste av oss. Og vi hadde også gruppeoppgaver i forbindelse med lokale lønnsforhandlinger. Det synes alle at var veldig bra og lærerikt.

Øystein Tellefsen, som er med i styret og jobber på Kontaktsenteret i Vest-Agder, holdt ett innlegg om omstillingen som pågår i Kontaktsenterene. Det er mange som er i lignende situasjoner i dag, eller vil komme i lignende situasjoner i nær fremtid.

Plasstillitsvalgtsamling Øystein

Foto: Øystein Tellefsen fra Kontaktsenteret.

Vi hadde fullt program hele dagen, og midt på dagen hadde vi en bedre lunsjbuffet. De plasstillitsvalgte var engasjerte og stilte mange gode spørsmål. Tilbakemeldingene var gode og avdelingsstyret i Vest-Agder gjennomførte en flott samling. Det var godt oppmøte blant de tillitsvalgte. Alle plasstilltsvalgte og varaene fikk ny og fin AVYO sekk, så de kan være synlige ute! Vi håper at vi får enda flere AVYO medlemmer fremover.

Plasstillitsvalgtsamling sept 2018 4

Foto: Deltakerne på samlingen.

(Fotograf: Birgit Homme)

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu