logo
logo logo logo
Fagsamling for hovedtillitsvalgte

Fagsamling for hovedtillitsvalgte

AVYOs hovedtillitsvalgte i NAV og Helfo er samlet.

​​Flere sentrale tema står på programmet onsdag 5. til torsdag 6. april, og samlingen starter med Hovedtariffavtalen i Staten og Hovedavtalen i Staten, før IKT-direktør i NAV, Torbjørn Larsen forteller om IKT-utvikling i NAV.

Arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik har regional struktur i NAV og handlingsrom i løsningsdyktige NAV-kontor som tema og hvordan blir kontaktsentrene blir påvirket. Kjell Hugvik skal også gjøre rede for effektiv og fremtidsrettet hjelpemiddelformidling.

Dag to gjester økonomi- og styringsdirektør Geir Axelsen fagsamlingen og tar opp økonomiske utsikter for NAV inkludert portefølge. Denne dagen er også mye tid satt av til medbestemmelse og omstilling - og spesielt intensjonen som ligger bak omstillingsavtalen som etaten inngikk i november fjor. Avtalen skal sikre ar alle ansatte blir godt ivaretatt i alle omstillingsprosesser. Avtalens formål er å sikre de ansattes medbestemmelse og rettigheter og finne løsninger som bidrar til å skape best mulig forutsigbarhet og et godt arbeidsmiljø. 


IMG_0505

Geir Axelsen om økonomiske utsikter.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu