logo
logo logo logo
Forberedelse til eventuell streik

Forberedelse til eventuell streik

Ved en eventuell streik må medlemsopplysningene være korrekte.

Hovedtariffoppgjøret i staten er i gang og vi må forberede oss på streik dersom ikke forhandlinger og eventuell mekling fører fram. Arbeidet i konfliktutvalget er allerede startet.

Ved en eventuell streik må medlemsopplysningene være korrekte. Dvs. lønn, stillingsprosent,arbeidssted, mail-adresse jobb og privat, pluss arbeidssted.

De vi eventuelt skal ta ut i streik, skal meldes på lister til departementet, og da må arbeidssted være helt korrekt.
For at vi skal kunne betale ut streikebidrag i forhold til den lønn og stillingsprosent den enkelte har, må dette også være helt korrekt. Arbeidsgivers lokaler vil være utilgjengelige for de som er i streik, så derfor er det viktig med privat mailadresse.

Når dere først er inne på min side så rett opp bostedsadresse. Vi får svært mange medlemsblad i retur.

Vi ber derfor om at alle går inn på min side. Logg inn med medlemsnummer og passord. For de som ikke har passord så trykk på glemt passord så får dere en mail fra AVYO med passord.
Dersom dere får problemer med å logge dere inn så kontakt AVYO sentralt ved Steinar Ekhaugen, Unni Sorter eller Margarethe Standberg.

Vi anmoder dere alle om å laste ned YS-appen, dere finner den på Play Butikk for android og på App Store for Appel-produkter. Der ligger ditt digitale medlemskort med medlemsnummer.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu