logo
logo logo logo
Forbereder landsmøte

Forbereder landsmøte

AVYOs siste landsstyremøte før landsmøte i oktober er i gang ved Gardermoen.

​- Vi har viktige diskusjoner foran oss. Mye skjer i NAV og i Helfo, i AVYO, i YS og i samfunnet. Det er snart stortingsvalg, og vi skal ha valg hos oss i AVYO på landsmøtet i oktober. Først skal vi ha gode diskusjoner her hos oss i dag og i morgen, sa leder Anne S. Henriksen da hun åpnet landsstyremøtet 6. september.

Dette er det siste landsstyremøte før AVYOs landsmøte i oktober, og sentralstyret, avdelingslederne, revisorer og observatører er samlet på Quality Hotel på Gardermoen. Møtedirigentene Liv Dragsten og Helga Peveri har også denne gangen oppgaven med å holde stø kurs gjennom sakslisten. Landsstyremøtet går over to dager. Først på programmet står landsstyresaker som regnskap, budsjett og handlingsplan.

Deretter vil det kommende landsmøtet i slutten av oktober være tema. Her skal AVYOs politikk for de neste tre år skal diskuteres og legges. Forslag til nytt prinsipprogram med satsningsområder og forslag til vedtekter skal diskuteres.

- Vi ønsker god aktivitet ved bordene og ser fram til spennende diskusjoner. Velkommen til dere alle, sa leder Anne S. Henriksen da hun åpnet møtet.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu