logo
logo logo logo
Hjelp hverandre med å se det positive og det vi klarer

Hjelp hverandre med å se det positive og det vi klarer

- Jeg vil takke våre tillitsvalgte og medlemmer i NAV og Helfo for innsatsviljen dere viser i en spesiell og krevende situasjon.

​- Jeg ser at dere jobber på for å yte deres aller beste i en ganske så annerledes arbeidshverdag. Veldig mange av dere jobbe mer og til andre tider enn ellers, og AVYO samarbeider med arbeidsgiver for å finne gode og fleksible løsninger som kan hjelpe på situasjonen.

- Dersom du som medlem har spørsmål eller behov for hjelp i din arbeidssituasjon skal du i første omgang kontakte din tillitsvalgt. Arbeidsgiver gir oss også tilbakemelding om at tillitsvalgte bidrar til å dra på de gode kreftene og er løsningsorienterte.

- Det jobbes med å få gjort forenklinger der det er mulig, og det jobbes med å tilføre og omfordele ressurser. Vi har stor tro på at vi skal kunne klare å løse de kommende oppgavene. I alt det vi står i nå, er det viktig at vi tar vare på hverandre. AVYO vil gjøre sitt aller beste for å ta vare på enkeltmennesket i fellesskapet også i denne situasjonen.

Øyvind

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu