logo
logo logo logo
Medlemsvekst i vest

Medlemsvekst i vest

Ved å ha vervet 9 nye medlemmer er Odd Arne Tveito årets verver 2017.

Odd Arne er leder i AVYO avd. Sogn og Fjordane og hovedtillitsvalgt i NAV Økonomiteneste, og han innrømmer at vervepåskjønnelsen som er et reisegavekort, ikke kom helt overraskende på.
    - Jeg ble veldig glad da jeg fikk beskjeden. Jeg tenkte at jeg kanskje var med blant de som hadde vervet flest, men du vet jo aldri på forhånd. Jeg synes det er flott med gavekort, men det er ikke derfor jeg verver. Det er viktig å være aktiv, informere og være til stede. Jeg forteller ansatte at de er hjertelig velkommen til oss. Mitt fokus er at det skjer så mye i NAV nå, at det aller viktigste er at ansatte er organisert. Endringer kan skje så fort at det nå er ekstra viktig å ha organisasjonstryggheten i ryggen, sier han.

Jungeltelegrafen drar opp
Og aktiv har han vært. Han har blant annet hatt to informasjons-vervekampanjer i løpet av 2017.
    - Det var helt enkelt med informasjon, mulighet for å stille spørsmål og litt «give-aways». Jeg pratet med kollegaer fra alle seksjonene i NAV Økonomiteneste, samt fra de andre enhetene på NAV-huset her på Leikanger, sier han.
    Odd Arne vektlegger også at jungeltelegrafen spiller en viktig rolle.
    - Har en kollega hørt noe, kommer gjerne en annen med spørsmål også. Noen nye medlemmer ble med på medlemsseminaret vårt i fjor høst, og de har fortalt videre om positive erfaringer fra det. Selv vektlegger jeg at det er kort vei mellom medlemmer og tillitsvalgte, og jeg forteller om konkurransedyktig kontingent og om politikken vår. Vi fokuserer også på informasjon om NAV og AVYO, gjennom «månedens info» som sendes ut til alle medlemmene i fylket. Her informerer vi om det som skjer, handlingsplan, info om møter i forkant, om høringer, med andre ord; informasjon som vi mener er viktig for våre medlemmer. Jeg tror det virker inn. Jeg håper og tror medlemmene opplever oss som gode på å informere og inkludere. Jeg skulle gjerne vært enda flinkere til å følge opp hver enkelt av medlemmene våre, men vi blir fanget av «tidsklemma» her hos oss også, på samme måte som i hele NAV. Det hele handler om en totalpakke, sier han.
    Selv ble han i fjor utlånt til et prosjekt i en seksjon hvor det ikke var tillitsvalgt fra noen av organisasjonene.
   - En del ansatte kom til meg med spørsmål om AVYO, og jeg informerte så godt som mulig. Vi har flere likheter med andre YS-forbund, men jeg forteller om hva vi står for, og om hva jeg kan gjøre i NAV Økonomiteneste. Summen av alt har gjort at vi nå er 25 AVYO-medlemmer i NAV Økonomiteneste, og det er fortsatt plass til flere, sier han.


Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu