logo
logo logo logo
Møt kolleger på årsmøte

Møt kolleger på årsmøte

Årsmøtet er en fin anledning til å møte styret, tillitsvalgte og kolleger fra hele avdelingen.

​Her kan du få oppdateringer, svar på spørsmål og komme med innspill og tilbakemeldinger. Her kan alle deltakerne være med på å legge planer for lokalavdelingen framover, diskutere og finne løsninger.

​AVYOs avdelinger legger opp årsmøtene litt forskjellig, men årsmøtet behandler faste saker i tråd med våre vedtekter, blant annet valg til styrets roller, handlingsplan, årsberetninger, regnskap og budsjett.

De fleste avdelinger også en seminardel med forskjellige aktuelle emner, og representanter fra AVYO sentralt deltar på møtene. Temaene kan være omstilling i NAV og Helfo, digitalisering og robotisering eller lov- og avtaleverk. Noen avdelinger inviterer eksterne gjester til å holde inspirasjons- og motivasjonsforedrag med arbeidsrelaterte temaer.

Årsmøtene avholdes fra slutten av januar fram til utgangen av mars. Innkalling til årsmøte sendes ut på e-post til alle medlemmer. Enkeltmedlemmer kan komme med forslag til saker årsmøte skal behandle, og de må være varslet til styret senest 6 uker før møtet. 

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu