logo
logo logo logo
Turnetid for AVYO - Delta

Turnetid for AVYO - Delta

28. januar var det klart for felles medlemsmøte mellom AVYO og Delta.

Bilde: Hovedtillitsvalgt i AVYO i NAV Agder Tor Mindrebø, leder i AVYO Øyvind Hov Randmæl, nestleder i Delta Trond Ellefsen og hovedtillitsvalgt for Delta i Arendal Cathrine Berge.

Første møte ble avholdt i Arendal. Fram til og med mars fortsetter arrangementene til Trondheim, Bodø, Alta, Bergen og Tønsberg.

AVYO og Delta samarbeider om å stimulere til at medlemmene og de tillitsvalgte i begge organisasjonene kan møtes. Møtene arrangeres fordi det er viktig at medlemmer blir kjent på tvers av tariffområdene, og dette er også en del av målsettingen om å gi bedre samlede tilbud til både statlige og kommunale YS-medlemmer i NAV.

Arrangementene har en felles ramme med en presentasjon av AVYO og Delta, og så er det tid for inspirerende og lærerikt motivasjonsforedrag. Motivator på de aller fleste møtene denne runden er Tore Petterson som er kjent fra «Sofa», «Skal Vi Danse» og «Kjendisfarmen 2017». Han forteller sin historie om å leve med trusler og mobbing - og gir råd om hvordan vi kan lære bort gode verdier.

Copyright © 2017 AVYO | Bruk av informasjonskapsler
Powered by Ability.NET

Menu